Een radiator kopen

Wat is belangrijk om te weten voor je een radiator koopt?

Wat moet je weten voor je een radiator aankoopt?

Wat leuk dat je ge├»nteresseerd bent in ons unieke product, antieke radiatoren! Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of je bent gewoon  toe aan een andere, bijzondere warmtebron, bij Het oude huis ben je zeker aan het juiste adres. Wij zijn er voor jou bij het vinden van de perfecte radiator voor jou woning of pand!

Door voorafgaand aan je winkelbezoek of telefonisch contact alvast na te denken over een aantal punten, maak je het voor ons en voor jezelf nog makkelijker om de juiste radiator te vinden.

Wat willen wij graag van je weten?

De capaciteit is het belangrijkst! Het moet natuurlijk wel lekker warm zijn.

Om de capaciteit uit te kunnen rekenen willen we graag het aantal kuub ‘s weten van de ruimte waar de radiator geplaatst gaat worden. Dit is de lengte x breedte x hoogte.

Ook is het voor ons handig om te weten is wat voor soort ruimte en woning de radiator moet komen. Moet hij bijvoorbeeld in een hal, een badkamer of een grote woonkamer komen? Dat maakt een heel verschil.

Het type huis, rijtjeshuis, vrijstaand of bijvoorbeeld een dijkwoning, de ligging en isolatie is bij ieder huis verschillend. En heb  je vloerverwarming of een houtkachel? Als je werkt met een loodgieter of aannemer, vraag die dan ook naar de benodigde capaciteit.

Daarnaast is het fijn om alvast te kijken naar welk type radiator je mooi vind, en welke maat je waar kwijt kunt. Is jou huis een bepaalde stijl, dan is het mooi om je radiator hier ook op aan te passen.

Al deze factoren spelen mee bij het vinden van de perfecte radiator.
Door alvast na te denken over deze punten ben je al een heel eind!
Aarzel niet met vragen, ook over de prijs kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.
Als je weet hoeveel watt je nodig hebt, kan ik je voorbeelden geven, het gaat het beste als we beide achter de computer zitten.

Wil je de radiatoren graag in het echt zien voor je een keuze maakt?
Dat kan natuurlijk ook op afspraak bij ons in de winkel.
TIP! Neem een paar foto’s mee van de ruimte waar de radiatoren moeten komen, we kunnen op deze manier goed met jou meedenken.