Over ons

Ouderwetse service met persoonlijk advies.

In 1997 begonnen wij ons bedrijf in antieke bouwmaterialen in de Koepelstraat nummer 4. We reden Europa door voor de mooiste inkopen. Van onder andere sanitair tot glas in lood en van tegels tot radiatoren, wij vulden er onze kar mee. Daardoor vonden heel wat unieke producten zo hun tweede bestemming in een passend interieur.

Intussen zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in antieke, gietijzeren radiatoren uit de 19e en 20e eeuw. 

Terugblikkend op al 25 jaar ervaring geven Rineke en Fons je ouderwetse service en persoonlijk advies. Het oude huis heeft daarom geen moderne webshop. Contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Om die reden spreken wij je het liefst telefonisch. Ook kun je gezellig op afspraak in onze winkel komen kijken onder het genot van een kopje koffie.

Het oude huis verkoopt nu nog uitsluitend antieke radiatoren.
Deze radiatoren zijn met liefde en echt vakmanschap gerestaureerd door Fons. Tevens vind Fons dat handelaren in gebruikte materialen feitelijk gesubsidieerd zouden moeten worden, vanwege het hergebruik van deze antieke materialen in het kader van duurzaamheid.

Specialisten in oude, gietijzeren radiatoren / chauffages met unieke, ouderwetse stralingswarmte. Duurzaam en koop-klaar met garantie. Uitgebreid advies met een glimlach.